Викове Оставка посрещнаха словото на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева

...
Викове Оставка посрещнаха словото на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева
Коментари Харесай

Крещят оставка на Караянчева в Търново

Викове " Оставка " посрещнаха словото на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева във Велико Търново във връзка 112 години от независимостта на България.

Скъпи скандиращи там, преди вас доста хора са били преди вас и са имали доста по-исторически взор напред, обърна се тя към недоволните.

Днес е празник на политическата воля, празненство на здравния политически разсъдък, счита Караянчева. Не би трябвало да позволяваме грешките от предишното, по думите й.

Хубаво е, че се събираме на всеки празник в Търново, тъй като тук всеки камък има история, обърна се парламентарният началник към тези, които желаят да я чуят.

Независимостта би трябвало да бъде сплав, по думите й. На вас, които викате Оставка, също Честит празник, още веднъж се обърна Караянчева към протестиращите.

Независимостта е оповестена тук в славния Търновград, напомни кметът Панов. Да си българин е горделивост, да си българин е чест, посочи той. Независимостта е най-ярко проявяване на свободата, акцентира Панов. В словото си той подчертава на единението и съгласие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР